Your Esoteric Metaphysical Spiritual Database

In5D Quantum Tie Dye

psychically tarot predictions

ads ads

16 Excuses To Transform Into Powerful Affirmations

By on May 3, 2015 in Spiritual Awakening with 0 Comments
Share Button

16 Excuses To Transform Into Powerful Affirmations in5d in 5d in5d.com www.in5d.com //in5d.com/

by PreventDisease

What would my life look like without these excuses and how would it feel? Dr. Wayne Dyer self-help author, motivational and transformational speaker, gives us insight into how to change our excuses into positive affirmations daily to see a change in your thoughts and intention.

Donate to In5D

With over 6,000+ free articles and 1,200+ free videos, any donation would be greatly appreciated!

Please enter a valid amount.
Thank you for your donation to In5D!
Your payment could not be processed.

Much love for your kind donation,
Gregg

16 Excuses To Transform Into Powerful Affirmations

1) Excuse — It will be difficult. > Becomes >

ANSWER — I have the ability to accomplish any task I set my mind to with ease and comfort.

2) Excuse — It is going to be risky. > Becomes >

ANSWER — Being myself involves no risk. It is my ultimate truth and I live fearlessly.

3) Excuse — It is going to take a long time. > Becomes >

ANSWER — I have infinite patience when it comes to fulfilling my own destiny.

4) Excuse – I don’t deserve it. > Becomes >

ANSWER — I am divine creation — a piece of God – how can I be undeserving?

5) Excuse — It is not my nature. > Becomes >

ANSWER — My essential nature is perfect and faultless — it is to this nature that I return

6) Excuse — I can’t afford it. > Becomes >

ANSWER — I am connected to unlimited source of abundance.

7) Excuse — Nobody will help me

ANSWER — The right circumstances and people are already here and will show up on time.

8) Excuse – It has never happened before

ANSWER — I am open and willing to attract all that I desire beginning here and now

9) Excuse — I am not strong enough

ANSWER – I have access to unlimited assistance. My strength comes from my connection to my source.

10) Excuse — I am not smart enough

ANSWER — I’m a creation of the divine mind, all is perfect and I am a genius in my own right.

11) Excuse – I am too old — not old enough.

ANSWER — I am an infinite being — the age of my body has no bearing on what I do or who I am.

12) Excuse — It’s too big. > Becomes>

ANSWER — I think only about what I can do now. By thinking small I accomplish great things.

13) Excuse— I don’t have the energy.

ANSWER — I feel passionately about my life. And this passion fills me with excitement and energy.
EHERHER

14) Excuse — It is my personal family history

ANSWER — I live in the present moment by being grateful for all of my life experiences as a child.

15) Excuse — I am too busy. > Becomes >

ANSWER — As I un clutter my life I free myself to answer the callings of my soul.

16) Excuse — I am too scared. > Becomes >

ANSWER — I can accomplish anything I put my mind to because I know I’m never alone.

Source: Excuses Begone!: How to Change Lifelong, Self-Defeating Thinking Habitsir?t=bcp11wh33 20&l=as2&o=1&a=1401922945

Image: Pixabay

See EXCLUSIVE In5D videos and ad free articles on Patreon for a minimal donation! https://www.patreon.com/in5d

Follow In5D on Patreon, Telegram, Twitter, Bitchute, TikTok, Instagram, Facebook, YouTube, Gab, and Truth Social @greggprescott

 In5D Tie Dye Shop - in5d.NET

Donate to In5D

With over 6,000+ free articles and 1,200+ free videos, any donation would be greatly appreciated!

Please enter a valid amount.
Thank you for your donation to In5D!
Your payment could not be processed.

Much love for your kind donation,
Gregg

Tags: , , , , , ,

Subscribe

If you enjoyed this article, subscribe now to receive more just like it.

Post a Comment

Top